Conference League

Τα μέτρα ασφαλείας για το Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Μαρσέιγ στο "Βελοντρόμ" για τα προημιτελικά του Europa Conference League, οπότε η γαλλική αστυνομία βρίσκεται επί «ποδός πολέμου» στη Μασσαλία.

Η UEFA έχει χαρακτηρίσει τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τν Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference league ως υψηλής επικινδυνότητας και για αυτό οι ιθύνοντες της γαλλικής αστυνομίας έχουν εκπονήσει ειδικό σχέδιο ασφάλειας για να αποφευχθεί οποιοδήποτε επεισόδιο στη Μασσαλία και στο «Βελοντρόμ» στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης.

Οι Γάλλοι σημειώνουν ότι προηγήθηκαν πολλές συναντήσεις ανάμεσα στο αρχηγείο της αστυνομίας της Μασσαλίας με τους επιτελείς των «Φωκαέων» και τους αρμόδιους φορείς, ώστε να εφαρμοστούν σωστά όλα τα μέτρα.

Μάλιστα, σε ανοιχτή επικοινωνία οι ιθύνοντες της Μαρσέιγ βρίσκονται και με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έλαβαν εγγράφως οδηγίες. Οι κινήσεις των 3.000 οπαδών του «Δικεφάλου» θα εποπτεύονται από την αστυνομία, ενώ οι ίδιοι θα κατευθυνθούν στο γήπεδο από το κέντρο της πόλης.

Στο «Βελοντρόμ», οι ΠΑΟΚτσήδες θα τοποθετηθούν στη «ζώνη επισκεπτών», ενώ όσοι οπαδοί βρεθούν κάπου μεμονωμένα θα μεταφέρονται απευθείας εκεί. Γύρω από την κερκίδα των «ασπρόμαυρων» οπαδών θα δημιουργηθούν ουδέτερες ζώνες θεατών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x